RESPON OY

MIKA PAANANEN
toimitusjohtaja
MSc. Eng.
GeMBA
tel. +358 45 855 2500
mika.paananen(a)respon.fi

Kurjenmäentie 44
37370 Narva

Vuosien kokemuksella

Meillä on vuosien kokemus teollisuuden palvelemisesta tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja laadun kehittämisessä.

Tuotanto kehittyy

Kun on tarve saada enemmän tuotantoa nykyisestä laitoksesta, se on pääsääntöisesti mahdollista ja useimmiten voidaan välttää kalliita investointeja pienemmillä pullon kaulojen avaamisilla, teknisillä virityksillä ja toimintatapamuutoksilla.

Myös uusien ja korvausinvestointien osalta kannattaa itse investoinnin lisäksi kiinnittää huomiota koko elinkaaren aikaisiin kustannuksiin ja tuottoihin.

Käyttövarmuus nousee

Oikeat valinnat investoinneissa, tehokas kunnossapito ja oikea-aikaiset korvausinvestoinnit takaavat korkean käytettävyyden. Korkea käytettävyys puolestaan tarkoittaa kustannustehokkuutta ja lisää tuotantoa.

Laatu paranee

Laatukustannukset voivat käydä todella kalliiksi varsinkin jos ne tulevat esiin vasta tuotteen käytön yhteydessä. Kun laaduntuottokykyä tarkastellaan yhdessä tuotannon nopeustekijöiden ja käyttövarmuuden kanssa päästään tehokkaasti optimoimaan kokonaistuotantotehokkuutta eikä sorruta osaoptimointiin.

Tulevaisuus rakentuu

Tulevaisuus rakentuu oikeaan strategiaan, jonka takana on toimiva liiketoimintamalli. Strategia tulee pystyä viemään käytäntöön ja sitä täytyy ylläpitää toimintaympäristön muuttuessa. Operatiivinen tehokkuus on myös varmistettava.

Respon pähkinänkuoressa

Respon Oy on innovatiivinen asiakkaidensa kilpailukykyä parantava liiketoimintakumppani. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, sitoutuminen ja luotettavuus. Emme tarjoa ennalta määriteltyä valmisratkaisua vaan räätälöimme aina asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Kuulostaako kalliilta? Sitä tämä ei ole. Ota yhteyttä niin haetaan sinullekin ratkaisu johon olet takuulla tyytyväinen.